Ajankohtaista

ITaito Oy ja Seltimil Oy panostavat Keski-Suomeen

Johtava ulkoistettujen IT- ja konesalipalvelujen tarjoaja ITaito Oy (www.itaito.fi) laajentaa toimintansa Jyväskylään. Järjestelyn osapuolet ovat sopineet yhteisyrityksen perustamisesta tarkoituksena aloittaa toiminta lokakuussa 2016.

Valtakunnallisen toimijan, ITaidon erityisalaa ovat vaativimmat tiedonsiirtoon, tietoliikenneverkkoihin, tiedon tallennukseen ja varmistukseen liittyvät asiantuntijapalvelut sekä kustannustehokkaat, joustavat pilvipalvelut. ITaidolla on mittava kokemus ja osaaminen konesaleista sekä koeteltu kyvykkyys ylläpitää korkeaa tietoturvaa – asiakkaina on kasvava joukko tunnettuja suomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä kuten Eläketurvakeskus, Helkama-konserni, Scania jne. Jyväskyläläisellä Seltimil Oy:llä on vastaavasti 10 vuoden kokemus tietoliikennepalveluista, -yhteyksistä sekä operaattoritoiminnasta Keski-Suomessa.

Kumppaneiden toiminnan kulmakivenä on tinkimätön taso asiakaspalvelussa , uusimmat teknologiset ratkaisut sekä kustannustehokkuus. “Haluamme olla vahvasti läsnä paikallisessa markkinassa minne tuomme laajan palveluvalikoimamme. Näemme, että keskisessä Suomessa on selvästi tilausta uudentyyppiselle notkealle osaajalle, joka haastaa alueen perinteiset toimijat hyödyttäen asiakkaitamme. On oikea hetki tuoda paikallisesti tarjolle nykyaikaisimmat, tehokkaat tekniset ratkaisut ja koeteltu korkeimman tason palvelukonsepti”, toteavat toimitusjohtajat Vesa Korkiamäki ja Pertti Salmijärvi.

Lisätietoja asiasta antavat:
ITaito Oy, toimitusjohtaja Vesa Korkiamäki p. +358 10 841 8106
Seltimil Oy, toimitusjohtaja Pertti Salmijärvi p. +358 50 591 9305