Ajankohtaista

Vesa Korkiamäki ITaidon toimitusjohtajaksi

Vesa Korkiamäki on aloittanut ITaidon uutena toimitusjohtajana. Hän on yrityksen perustajajäsen ja kasvanut ratkaisuasiantuntijasta yrityksen johtajaksi. Asiakaslähtöisyys on edelleen vahvasti uuden toimitusjohtajan fokuksessa.

Yleisestä taloudellisesta tilanteesta huolimatta ITaito on onnistunut kasvamaan jokaisena toimintavuotenansa. Viime vuosi ei ollut poikkeus, kiitos menestyksekkäästä vuodesta kuuluu ITaidon asiakkaille. Asiakkaat ovat ITaidon fokuksessa jatkossakin. Uutena toimitusjohtajana 8.4. aloittanut Vesa Korkiamäki aikoo säilyttää yhteyden asiakastyöhön.

”Tehtäväni on palvella yritystä ja kehittää ITaitoa yrityksenä, mutta koen että paikkani on edelleen myös asiakkaiden parissa. Tulen tulevaisuudessakin hoitamaan asiakkuuksia ja kuuntelemaan heidän tarpeita sekä auttamaan heitä menestymään.”

Vesa siirtyi toimitusjohtajaksi palvelujohtajan tehtävästä.

Asiakas kaiken keskiössä

Vesa Korkiamäki on yksi vuonna 2008 perustetun ITaidon perustajajäsenistä ja kasvanut yrityksen mukana kenttäasentajasta toimitusjohtajaksi. Vesa omaa vahvan teknisen taustan, mutta hänen suurimpia vahvuuksiaan ovat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen sekä kuunteleminen.

”ITaidolle asiakas on aina ollut tärkein asia ja näin tulee olemaan myös tulevaisuudessa. Koulutamme henkilöstöämme sekä testaamme uusia tuotteita ja palveluita jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme heitä hyödyttäviä luotettavia palveluita sekä alan kattavinta asiantuntemusta.”

Henkilöstöä koulutetaan tällä hetkellä aktiivisesti myös ulkomailla parhaan mahdollisen osaamisen rakentamiseksi. ITaito haluaa olla edelläkävijä. Tuotteiden testaus on huolellista ja uusia ratkaisuja haetaan maailmalta jatkuvasti. Kuitenkin noin 90% testatuista tuotteista ja palveluista ei koskaan päädy asiakkaalle asti, sillä ITaito haluaa tarjota asiakkailleen vain sellaisia tuotteita ja palveluita, joita he itse käyttäisivät.

”Meistä tykätään”

ITaidon asiakastyytyväisyys on erittäin hyvä.

”Panostuksemme laatuun sekä aidosti asiakaskeskeinen toimintatapamme on johtanut siihen, että asiakassuhteemme ovat erittäin pysyviä. Kuluneena vuonna asiakaspoistuma oli alle prosentin kaikissa asiakkuuksissa ja meillä on kuitenkin yli 450 asiakasta.”

Toimitusjohtajan ovi aina auki, niin työntekijöille kuin kaikille asiakkaille.

”Minulle saa aina soittaa, keskustelen erittäin mielelläni asiakkaideni kanssa. Asiakaspalautteen kautta pystymme edelleen kehittymään ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.”

Vesa Korkiamäki

CEO, Partner