Itaidon vuoden 2017 tärkein luku on 4,52

Ajankohtaista

Itaidon vuoden 2017 tärkein luku on 4,52

Vuosi 2017 oli Itaidolle hienojen lukujen vuosi. Aloitan meille tärkeimmästä: asteikolla 1-5 mitattavan Itaidon asiakastyytyväisyyden koko vuoden keskiarvo oli komeat 4,52. Asiakkaiden palveleminen hyvin on meille kunnia-asia, ja on hienoa, miten työmme tulokset näkyvät paitsi asiakastyytyväisyydessä, myös asiakaspoistumassa – jota meillä ei juurikaan ole.

Asiakkaamme suosittelevat meitä eteenpäin, joka on merkki siitä, että teemme asioita oikein.

Poimimme nyt hedelmiä, joita laadukas, läpinäkyvä, joustava ja aidosti proaktiivinen asiakaspalvelumme tuottaa. Yrityksemme 5,7 miljoonan euron liikevaihdossa oli viime vuoden aikana orgaanista kasvua kahdeksan prosenttia. Palveluliiketoimintamme kasvoi noin 45 %. Kysyntä kasvoi kiihtyvällä vauhdilla varsinkin viime vuoden kahden viimeisen kvartaalin aikana, jolloin saimme IT-palvelujemme piiriin lähes 2 000 uutta loppukäyttäjää. Myös tulospuolella on vahvaa petrausta.

Liiketoiminta-alueistamme vauhdikkaimpaan eli 160 prosenttiyksikön kasvuun pääsimme konesali- ja varmistuspalveluissa. Verkko- ja sovelluspalveluissa kasvua oli edellisvuoteen verrattuna 50 % ja ylläpitopalveluissa 60 %. Myös projektimyyntiä on ollut merkittävästi aiempia vuosia enemmän. Kasvu jatkuu myös tänä vuonna, vaikka panostammekin erityisesti nykyisten asiakkaidemme mahdollisimman laadukkaaseen palvelemiseen.

Vuonna 2017 teimme uusia avauksia Pohjoismaihin, kun aloitimme palveluidemme tuottamisen muutamalle isolle asiakkaalle Suomen lisäksi Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan. Jatkamme kannattavaksi osoittautunutta kasvua pohjoismaisessa markkinassa myös tänä vuonna.

Huikean vuoden jälkeen on syytä kiittää asiakkaitamme luottamuksesta. On ilo huomata, että meihin luotetaan niin neuvonantajina kuin palveluntarjoajinakin. Tämä ei olisi mahdollista ilman henkilökuntaamme. Yrityksemme suurin arvo on tekijöissä ja he ovat todellakin ansainneet suuret kiitokset menestyksellisestä vuodesta. Tammikuussa meillä aloitti jo uusia työntekijöitä, ja kasvun johdosta rekrytointi on käynnissä koko ajan.

Vakuutan, että teemme tänäkin vuonna kaikkemme, että asiakkaamme saavat jatkossakin haluamaansa palvelua juuri toivomallaan tavalla.

Vesa Korkiamäki

Toimitusjohtaja

Ota meihin yhteyttä!

5 + 6 =

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *