Kaiken kattava laitevalikoima yrityksellesi

IT-laitehankinnat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen todellisten liiketoiminnan tarpeiden pohjalta. Itaidon asiantuntijat kartoittavat tarkasti minkälaisia laitteita on yrityksellänne on tällä hetkellä käytössä ja mitä vaatimuksia laitteille asetetaan. Kun yrityksen tarpeet on kartoitettu ja oikeat laitteet määritetty, asiantuntijamme kilpailuttavat hinnat puolestanne Suomen suurimpien tukkureiden välillä.

“Itaidon asiantuntijat ovat erittäin hyviä siinä, että ottavat kokonaisvastuun asiakkaasta. Olen nähnyt senkin, että sopimuskumppani vetoaa milloin mihinkin asiaan miksi asia ei kuulu heidän vastuulleen. Itaidossa arvostan valtavasti sitä, että kannetaan vastuu eikä vain haeta syitä, miksi jotakin ei voida tehdä.”

Saku Keskitalo

”Kun ongelmia ilmenee, voisin toki itsekin ratkoa niitä ja googlailla tietoa, mutta aika kannattaa käyttää järkevämmin. Laittamalla palvelupyynnön Itaidolle saan ratkaisun nopeammin, ja oma aika vapautuu kehittävämpään työhön. Jatkuva tuki on erittäin tärkeää”,

Jouko Väätäinen

”Toimialamme vuoksi tietoturvan jatkuva kehittäminen on erityisen tärkeää, kuten myös luotettavat ja kustannustehokkaat järjestelmät”

Roger Rehnman

Nämä yritykset luottavat palveluihimme