Pohjoismaiden johtava IT-palvelutalo

IT-ympäristön kehittämisen edelläkävijä

Euroopan paras asiakastyytyväisyys

Keskitymme laadukkaisiin, asiakkaille sopiviin, helposti skaalattaviin ratkaisuihin

Teemme toiminnasta tehokkaampaa – myös kustannuksiltaan

OSA DUSTIN-KONSERNIA

Liikevaihtoa yli miljardi euroa (2018-2019)

Yli 1800 työntekijää

Yli 400 asiantuntijaa, joista 100 Suomessa

Toimii Pohjoismaissa ja Hollannissa

Laitetta ylläpidon piirissä

Erikoisasiantuntijaa palveluksessa

%

Vuosittainen liikevaihdon kasvu

Asiakastyytyväisyys (2020)

Arvot

Arvot toimivat perustana sille, miten työskentelemme ja toimimme yhtenä yrityksenä yhteisen ajatusmaailman perusteella. Työskentelykulttuurimme ja menestyksemme perustuu yrittäjyyteen, kasvuun ja kehitykseen markkinoiden ja asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden tahdissa. Ydinarvomme – voittaminen joukkueena – saa tukea neljältä muulta arvolta: lupausten täyttäminen, pyrkimys parantaa toimintaa, kustannusten haastaminen ja asioiden pitäminen yksinkertaisina.

Menestys perustuu siihen, että se on yritys, joka keskittyy kasvuun ja yrittäjyyteen sekä jatkaa kasvamista markkinoiden ja asiakkaiden muuttuvien tarpeiden tahdissa. Jotta voimme menestyä jatkossakin, meidän on tehtävä töitä yhdessä ja voitettava joukkueena. “Voittaminen joukkueena” on siis ydinarvomme.

 

Voittaminen joukkueena

Menestys perustuu siihen, että se on yritys, joka keskittyy kasvuun ja yrittäjyyteen sekä jatkaa kasvamista markkinoiden ja asiakkaiden muuttuvien tarpeiden tahdissa. Jotta voimme menestyä jatkossakin, meidän on tehtävä töitä yhdessä ja voitettava joukkueena. “Voittaminen joukkueena” on siis ydinarvomme

Lupausten täyttyminen

Jotta joukkueena voittaminen onnistuu, joukkuekavereiden on voitava luottaa toisiinsa

Meidän on ilmoitettava selkeästi, mitä aiomme tehdä, ja tehtävä, mitä lupaamme. Me emme kiertele, ja kommunikoimme avoimesti ja rehellisesti muiden mielipiteitä kunnioittaen. Pidämme lupauksemme sekä sisäisesti työkavereille että ulkoisesti asiakkaille sekä kumppaneille.

Pyrkimys parantaa toimintaa

Meidät tunnetaan asiakaslähtöisista muutoksista ja jatkuvista parannuksista.

Olemme proaktiivisia ja toimimme ennen ongelmien ilmenemistä. Opimme virheistämme emmekä epäröi muuttaa tapaamme työskennellä, jotta meistä tulisi parempia. Tällä tavoin pysymme tehokkaina ja kilpailukykyisinä muuttuvassa IT- maailmassa.

Kustannusten haastaminen

Olemme ylpeitä siitä, että käytämme rahaa vastuullisesti ja meillä on rohkeutta haastaa omat kustannuksemme.

Kyse on resurssien käyttämisestä tehokkaasti, standard- oimisesta ja parhaiden ratkaisujen identifioim- isesta voidaksemme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä hintoja ja ehtoja.

Asioiden pitäminen yksinkertaisena

Olemme pyrkineet pitämään asiat yksinkertaisina jo pitkään.

Olemme myös toimineet yrittäjähenkisesti yrityksen perustamisesta lähtien. Kyse on pragmaattisuudesta. Kohtelemme kaikkia samalla tavalla, emmekä tee asioista tarpeettoman monimutkaisia. Siten pystymme luomaan fiksuja ja yksinkertaisia ratkaisuja asiakkaidemme IT- haasteisiin.