Itaidon palvelut

Meiltä löytyy kattavat IT-palvelut.  Olemme erikoistuneet kustannustehokkaiden korkean automatisaation omaavien IT-infrastruktuurien suunnitteluun ja nopeaan toteutukseen.

Datavarmennus

Yksilöllinen datavarmennuksen suunnittelumme kattaa jo nyt jopa 1000 palvelimen ja datamäärältään lähes neljän petatavun kokoiset varmistus- ja palautusratkaisut kaikkiin ympäristöihin. Hoidamme ratkaisujen suunnittelun, käyttöönoton ja toiminnan valvonnan. Suurten datamäärien, virtualisoitujen ympäristöjen, etätoimipisteiden, kannettavien työasemien sekä eksoottisten sovellusten varmistaminen voidaan tehdä paikallisesti tai verkon ylitse toteutettavana palveluna.

Konesalit

Tarjoamme korkean vikasietoisuuden palvelin- ja tallennusratkaisuja vaativiin ympäristöihin. Palvelumme käsittää suunnittelun, toimitukset sekä käytönaikaisen ylläpidon ja tuen. Erikoistumisalueitamme ovat palvelinten ja tallennusjärjestelmien konsolidointi, virtualisointi, klusterointi sekä käytönaikainen valvonta ja ongelmanratkaisu.

Lisensointi

Itaito Oy:n asiantuntijoilla on ammattitaitoa varmistaa yritysten teknologialisensointien oikeellisuus sekä olemassa olevissa että uusissa ympäristöissä Tehtävämme on auttaa asiakasta ymmärtämään oman ympäristönsä erityispiirteet sekä syyt ja seuraukset lisensoinnin taustalla. Suoritamme myös lisenssien optimointia, jolla varmistetaan, että IT-ympäristö on kunnossa mahdollisia vendor-auditointeja varten. Samalla minimoidaan tukimaksuista aiheutuvat kulut.

Pilvipalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme korkeatasoisia Private-, Hybrid- ja Public Cloud -palveluja erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Tarjoamme lisäksi palveluna kapasiteettia omasta infrastruktuuristamme. Mahdollistamme myös asiakkaiden Cloud-ympäristöjen liitämisen joustavasti ja turvallisesti joko ITaidon tai kolmansien osapuolien infrastruktuureihin.

Verkkopalvelut

Olemme erikoistuneet kriittisiin yhteyksiin ja vaativiin laiteympäristöihin, valvontaan ja ylläpitoon sekä monitoimipisteisten yritysten WAN-, LAN- ja WLAN-verkkoratkaisuihin. Kumppaneinamme ovat valtakunnalliset ja paikalliset operaattorit sekä LAN-ratkaisuissa Juniper ja Aruba.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija-, päivystys, tuki/ylläpito- ja muutoksenhallintapalveluista vastaa aina Itaidon oma henkilöstö. Palvelu voi kattaa esim. tallennusympäristön, virtualisointiratkaisun, palvelimet, verkon, käyttöjärjestelmät, kytkimet, palomuurit sekä reitittimet. Asiantuntijoillamme on lukuisten tallennus-, palvelin- ja verkkoteknologiatoimittajien sertifikaatit ja heidän ammattitaitoaan pidetään yllä eri puolilla maailmaa toteutettavalla vaativalla koulutusohjelmalla.

Valvonta ja ylläpito

Itaidon monitorointi- ja valvonta- ja hälytyspalvelu kattaa sekä palvelin,- tallennus- sekä varmistusjärjestelmät. Niiden piirissä on tällä hetkellä n. 5 300 päätelaitetta ja palvelinta. Valvonta- ja ylläpito on helposti laajennettavissa myös verkkokomponentteihin.

Virtualisointi

Emme tyydy tarjoamaan asiakkailleen vain normaalia hypervisor-tason virtualisointia. Itaidon ratkaisuissa yhdistyvät virtualisoinnin hallinta, joustavuus, itsepalvelullisuus, automatiikka ja resurssien valvonta. Lopputuloksena asiakkaittemme virtuaalikoneilla on optimaalinen määrä kapasiteettia, muistia on säästetty ja käyttökokemusta selkeytetty.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää palveluistamme!

 

Joonas Kyytsönen
Sales Manager

+358 10 841 8125

joonas.kyytsonen(at)itaito.fi

 

MITÄ ASIAKKAAT KERTOVAT?

''Palvelimien käyttöönotto meni älyttömän hyvin''

Ympäristö saatiin pystyyn niin omaan käyttöön kuin asiakkaallemme alle viikossa – jopa nopeammin kuin oli aluksi sovittu! En olisi voinut toivoa jouhevampaa projektia.

Tom Martikainen

Tekninen asiantuntija
Toshiba Tec Oy

Itaito on myös meille juuri sopivan kokoinen kumppani: riittävän suuri, jotta palveluiden tarjonta on riittävän kattava.''

”Löysimme yliheittovaiheessa aivan yllättäen esimerkiksi yhden rikkinäisen palomuurin, joka piti nopealla aikataululla vaihtaa kokonaan. Yllättävistä ongelmista huolimatta aloitus meni loistavasti, enkä näin jälkikäteenkään ajateltuna keksi Itaidon toiminnasta mitään moitittavaa. Kaikki meni juuri niin kuin ajattelimme – tai oikeastaan aikajänteen huomioon ottaen jopa oletettua paremmin”

Jukka Hämäläinen

Toimitusjohtaja
Alupro

“Suoraviivaisuus ja tehokkuus näkyvät numeroissa kustannusten pienentymisenä.”

Itaidon palveluasenne on kohdallaan. Asioista puhutaan suoraan, mikä auttaa löytämään ratkaisut asioihin, joissa tarvitaan parannusta. Vastuuhenkilöt ovat myös tavoitettavissa aina tarvittaessa. Ulkoistuksella oli positiivinen vaikutus niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin – mitattava hyöty näkyy kustannusten pienentymisenä.

Lotta Mäkelä
CFO
Juuranto Group Oy

“Asiakassuhteemme Itaitoon on terve ja hyvinvoiva. Sekä juuri sopivan kokoinen.”

Olemme todenneet, että isossa talossa ei välttämättä saa hyvää palvelua, jos osuutemme heidän liiketoiminnastaan on nolla-pilkku-jotain. Itaito on meille sopivan kokoinen kumppani – ja mekin ilmeisesti heille. Alun perin haimme Itaidolta asiantuntijuutta, asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisetä, ketteryyttä ja toimintavarmuutta. Myöhemmän yhteistyön aikana on ilmennyt, että kun asiat hoidetaan asiallisesti, myös euroja säästyy.

Jari Malmberg
Tietohallintopäällikkö
Tehy

“Sitä saa mitä tilaa. Itaidolta olemme tilanneet tarpeemme täyttäviä, toimivia ratkaisuja.”

Valitsimme Itaidon aikanaan kokonaisarvioinnin pohjalta, kun vertailimme, mitä mistäkin ja milläkin rahalla saa ja miten tarjottu järjestelmä vastaa tarpeitamme. Nykyään tilaamme heiltä lähes kaikki kompleksisimmat kokonaisuudet, joiden toimittamiseen tarvitaan asiantuntemusta. Itaitoon olemme päätyneet ihmsten takia. Osaavat ihmiset toki aina maksavat, mutta Itaidon hintataso on tässä suhteessa kohdallaan.

Olli Siltanen
Manager, ICT
QPR Software Oy

“Koneita saa hyllystä mistä vain. Me tarvitsemme asiantuntemusta ja palvelua siihen kylkeen.”

Itaito on ollut laitetoimittajamme, pääasiassa verkkopuolella, jo yli 10 vuotta.  Yhteistyö alkoi verkon tietoturvasta. Nykyään keskeisiä tuotteita ja palveluja ovat mm. varmuuskopiointi, palomuurit ja tietoturvalaitteet.
Itaito on vastannut joustavasti mitä kummallisimpiin tarpeisiimme. Se ei myy tuotteitaan bulkkina, vaan pystyy räätälöimään tarjontaansa asiakkaan mukaan.

Jan Henriksson
IT-päällikkö
Kolster Oy Ab

 

NÄITÄ OSAAMME

Itaito Oy

Yhteydenotot: info(at)itaito.fi
Helpdesk: helpdesk(at)itaito.fi
Myynti: myynti(at)itaito.fi
Henkilöstö: etunimi.sukunimi
(at)itaito.fi
Rekrytointi: rekry(at)itaito.fi

Puhelin

Vaihde:
+ 358 10 841 8100
Faksi:
+ 358 10 841 8141
Service Desk:
+358 29 3400 333
(ma-pe klo 08:00-17:00)

Osoite

Rahtitie 3
01530, Vantaa

Ota yhteyttä!

Itaito Oy

Yhteydenotot: info(at)itaito.fi
Helpdesk: helpdesk(at)itaito.fi
Myynti: myynti(at)itaito.fi
Henkilöstö: etunimi.sukunimi
(at)itaito.fi
Rekrytointi: rekry(at)itaito.fi

Rekisteriseloste

Osoite

Rahtitie 3
01530, Vantaa

Puhelin

Vaihde:
+ 358 10 841 8100
Faksi:
+ 358 10 841 8141
Service Desk:
+358 29 3400 333
(ma-pe klo 08:00-17:00)

Ota yhteyttä!