Tietoliikenne- ja verkkolaitepalvelut

Toimiva verkkoympäristö on elinehto nykypäivän liiketoiminnassa. Rakennamme toimintavarmat ja tietoturvalliset tietoliikenne- ja verkkoratkaisut yrityksen muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

ETÄTYÖRATKAISUT

Toimivat ja modernit etätyöratkaisut varmistavat asiakkaillemme tuloksekkaan työympäristön ja mahdollistavat työskentelyn paikasta riippumatta

U

KOKONAISVALTAISET VERKKORATKAISUT

Yksi kumppani suunnitteluun, toteutukseen, valvontaan ja ylläpitoon.

KUSTANNUSTEHOKKAAT JA TOIMIVAT TIETOLIIKENNEYHTEYDET

Toimitamme kaikkien tunnettujen operaattorien tietoliikenneyhteydet kustannustehokkaasti erittäin kovilla nopeuksilla. Tällä parannetaan merkittävästi sovellusten toimivuutta ja loppukäyttäjätyytyväisyyttä.

TIETOTURVA JA HELPPOUS

Itaito hoitaa asiakkaan puolesta laitteiden ylläpidon ja tietoturvapäivitykset. Valtakunnalliset varalaitepalvelut nopeasti omasta varastosta. Ei huolta takuiden umpeutumisesta tai laiterikoista.

TOIMIVA VERKKOYMPÄRISTÖ

Sisältää laitteet, niiden ylläpidon ja valvonnan sekä hallinnan. Näiden avulla pystymme takaamaan asiakkaan verkkoympäristön toimivuuden. Käytössämme on markkinoiden parhaat palomuurit, kytkimet ja tukiasemat.

Disaster Recovery suojaa, varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja skaalautuu tarpeen mukaan

Joskus käy kaikista heikoin tuuri ja liiketoimintaan iskee ennalta arvaamaton katastrofi: vesivahinko, tulipalo, kyberhyökkäys, laaja sähkökatko. Näihin varaudutaan yleensä vakuutuksilla, mutta lisäksi pitää vastata myös kysymykseen “miten yrityksen liiketoiminta...

Itaito pitää huolen, että Louhintahiekalla voidaan tehdä tehokkaasti töitä

Louhintahiekka Oy on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut vaativien maanrakennus infraprojektien toteuttaja. Louhintahiekka tarjoaa maanrakennukseen liittyvät palvelut ja ratkaisut luotettavasti sekä tehokkaasti. Ammattitaitoinen,...

Itaidon kumppanuus tukee asiakkaita strategisten tavoitteiden saavuttamisessa

Itaidon asiakkaiden kanssa käydyissä keskusteluissa nousee usein esiin Itaidon kyky ottaa huomioon asiakkaiden erilaiset tarpeet, kun liiketoimintaa kehitetään. Kiitosta Itaito saa siitä, että yhteydenottoihin vastataan välittömästi ja asiakkaalle hankitaan ja...

”Merkittävin yhteinen projektimme on ollut koko Pohjoismaiden oman Service Deskin ulkoistaminen Itaidolle. Tämä on vaatinut kumppanilta erityislaatuisen sekä haastavan ympäristön omaksumista ja mutkatonta kykyä toimia yhdessä asiakkaan omien IT-tukihenkilöiden kanssa. Haastavan ja kunnianhimoisen projektin lopputulemana saimme rakennettua koko Pohjoismaiden kattavan, nopean ja korkealaatuisen Service Desk -palvelun”

Roger Rehnman

ICT Infrastructure Manager, Forcit Group Oy

 ”Itaito on myös meille juuri sopivan kokoinen kumppani: riittävän suuri, jotta palveluiden tarjonta on riittävän kattava, mutta ei niin suuri, että Alupron kokoinen yritys hukkuisi asiakasmassaan eikä saisi enää yksilöllistä palvelua”

Jukka Hämäläinen

Toimitusjohtaja, Alupro

Nämä yritykset luottavat palveluihimme

Ota yhteyttä, niin kerron lisää palveluistamme!

Ronny Forssell

Sales Manager

+358 10 841 8104
ronny.forssell(at)itaito.fi