Tietoliikenne- ja verkkolaitepalvelut

Toimiva verkkoympäristö on elinehto nykypäivän liiketoiminnassa. Rakennamme toimintavarmat ja tietoturvalliset tietoliikenne- ja verkkoratkaisut yrityksen muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

ETÄTYÖRATKAISUT

Toimivat ja modernit etätyöratkaisut varmistavat asiakkaillemme tuloksekkaan työympäristön ja mahdollistavat työskentelyn paikasta riippumatta

U

KOKONAISVALTAISET VERKKORATKAISUT

Yksi kumppani suunnitteluun, toteutukseen, valvontaan ja ylläpitoon.

KUSTANNUSTEHOKKAAT JA TOIMIVAT TIETOLIIKENNEYHTEYDET

Toimitamme kaikkien tunnettujen operaattorien tietoliikenneyhteydet kustannustehokkaasti erittäin kovilla nopeuksilla. Tällä parannetaan merkittävästi sovellusten toimivuutta ja loppukäyttäjätyytyväisyyttä.

TIETOTURVA JA HELPPOUS

Itaito hoitaa asiakkaan puolesta laitteiden ylläpidon ja tietoturvapäivitykset. Valtakunnalliset varalaitepalvelut nopeasti omasta varastosta. Ei huolta takuiden umpeutumisesta tai laiterikoista.

TOIMIVA VERKKOYMPÄRISTÖ

Sisältää laitteet, niiden ylläpidon ja valvonnan sekä hallinnan. Näiden avulla pystymme takaamaan asiakkaan verkkoympäristön toimivuuden. Käytössämme on markkinoiden parhaat palomuurit, kytkimet ja tukiasemat.

Security Operations Center eli SOC – mitä siellä tehdään?

Kirjoitimme aiemmin blogin tietomurroista ja miten niitä estetään (tekstin pääset lukemaan täältä). Tietomurrot tapahtuvat usein sähköpostin kautta, joten sähköpostin tietoturvasta kannattaa huolehtia jatkuvasti. Joskus tulee kuitenkin kaikista varotoimenpiteistä...

Miten estät tyypillisimmät tietomurtoyritykset? Jo ensimmäisestä kalasteluyrityksestä kannattaa huolestua

Tietomurto on jokaisen yrityksen painajainen. Ajatus siitä, että joku pääsee varastamaan yrityksesi ja asiakkaidesi tiedot, estämään tietoihin pääsyn tai lähettelemään viestejä yrityksen nimissä, saa paatuneimmankin yritysjohtajan hikoilemaan. Onneksi tietomurrot ovat...

Kriittiset tietoverkot kannattaa ulkoistaa: Taxi Pointin asiakastarina

Taxi Point on yritys, jonka palveluja moni käyttää, vaikka ei ehkä sitä huomaakaan. Taxi Point tarjoaa ohjauspalveluita ja teknisiä infrastruktuureita taksiliikenteelle, yrittäjille ja tapahtumajärjestäjille. Tutuimpana näistä on Helsinki-Vantaan lentoasema, jossa...

”Merkittävin yhteinen projektimme on ollut koko Pohjoismaiden oman Service Deskin ulkoistaminen Itaidolle. Tämä on vaatinut kumppanilta erityislaatuisen sekä haastavan ympäristön omaksumista ja mutkatonta kykyä toimia yhdessä asiakkaan omien IT-tukihenkilöiden kanssa. Haastavan ja kunnianhimoisen projektin lopputulemana saimme rakennettua koko Pohjoismaiden kattavan, nopean ja korkealaatuisen Service Desk -palvelun”

Roger Rehnman

ICT Infrastructure Manager, Forcit Group Oy

 ”Itaito on myös meille juuri sopivan kokoinen kumppani: riittävän suuri, jotta palveluiden tarjonta on riittävän kattava, mutta ei niin suuri, että Alupron kokoinen yritys hukkuisi asiakasmassaan eikä saisi enää yksilöllistä palvelua”

Jukka Hämäläinen

Toimitusjohtaja, Alupro

Nämä yritykset luottavat palveluihimme

Ota yhteyttä, niin kerron lisää palveluistamme!

Ronny Forssell

Sales Manager

+358 10 841 8104
ronny.forssell(at)itaito.fi