Tietoliikenne- ja verkkolaitepalvelut

Toimiva verkkoympäristö on elinehto nykypäivän liiketoiminnassa. Rakennamme toimintavarmat ja tietoturvalliset tietoliikenne- ja verkkoratkaisut yrityksen muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

ETÄTYÖRATKAISUT

Toimivat ja modernit etätyöratkaisut varmistavat asiakkaillemme tuloksekkaan työympäristön ja mahdollistavat työskentelyn paikasta riippumatta

U

KOKONAISVALTAISET VERKKORATKAISUT

Yksi kumppani suunnitteluun, toteutukseen, valvontaan ja ylläpitoon.

KUSTANNUSTEHOKKAAT JA TOIMIVAT TIETOLIIKENNEYHTEYDET

Toimitamme kaikkien tunnettujen operaattorien tietoliikenneyhteydet kustannustehokkaasti erittäin kovilla nopeuksilla. Tällä parannetaan merkittävästi sovellusten toimivuutta ja loppukäyttäjätyytyväisyyttä.

TIETOTURVA JA HELPPOUS

Itaito hoitaa asiakkaan puolesta laitteiden ylläpidon ja tietoturvapäivitykset. Valtakunnalliset varalaitepalvelut nopeasti omasta varastosta. Ei huolta takuiden umpeutumisesta tai laiterikoista.

TOIMIVA VERKKOYMPÄRISTÖ

Sisältää laitteet, niiden ylläpidon ja valvonnan sekä hallinnan. Näiden avulla pystymme takaamaan asiakkaan verkkoympäristön toimivuuden. Käytössämme on markkinoiden parhaat palomuurit, kytkimet ja tukiasemat.

Trainers’ Housen ja Itaidon kokonaisvaltainen yhteistyö perustuu luotettavuuteen ja aitoon kumppanuuteen

“Meillä ei ole lainkaan omaa IT-henkilökuntaa, vaan koko IT-ympäristö on ulkoistettu”, kertoo Trainers’ Housen talousjohtaja Saku Keskitalo. “Mutta minä en pidä sanasta ulkoistus, kumppanuus on sanana paljon parempi. Haluamme, että IT-kumppanimme todella ottaa...

Hepacon uudisti IT-ympäristönsä Itaidon avulla

Hepacon Oy on tunnettu suomalainen talotekniikan suunnittelutoimisto. Yritys on viime vuosina kehittänyt ICT-ympäristöään laajasti, jotta se mahdollistaa liiketoiminnan nopean kasvun sekä kovassa kilpailussa menestymisen. Molemmissa onnistuminen ei ole...

Itaito luottaa Pohjoismaiden kovimpiin asiantuntijoihin

Jos pyydät satunnaista henkilöä sulkemaan silmänsä ja kuvittelemaan mielessään IT-alan asiantuntijan, yleensä mielikuvissa rakennetaan hahmoa, joka piiloutuu tietokoneen taakse eikä juuri ääneen puhu työkavereille – saati asiakkaille. Ja silloinkin kun puhuu,...

”Merkittävin yhteinen projektimme on ollut koko Pohjoismaiden oman Service Deskin ulkoistaminen Itaidolle. Tämä on vaatinut kumppanilta erityislaatuisen sekä haastavan ympäristön omaksumista ja mutkatonta kykyä toimia yhdessä asiakkaan omien IT-tukihenkilöiden kanssa. Haastavan ja kunnianhimoisen projektin lopputulemana saimme rakennettua koko Pohjoismaiden kattavan, nopean ja korkealaatuisen Service Desk -palvelun”

Roger Rehnman

ICT Infrastructure Manager, Forcit Group Oy

 ”Itaito on myös meille juuri sopivan kokoinen kumppani: riittävän suuri, jotta palveluiden tarjonta on riittävän kattava, mutta ei niin suuri, että Alupron kokoinen yritys hukkuisi asiakasmassaan eikä saisi enää yksilöllistä palvelua”

Jukka Hämäläinen

Toimitusjohtaja, Alupro

Nämä yritykset luottavat palveluihimme

Ota yhteyttä, niin kerron lisää palveluistamme!

Ronny Forssell

Sales Manager

+358 10 841 8104
ronny.forssell(at)itaito.fi